Google+
  Rygsmerter
Tennisalbue
  Achillessene
  Gigt
  Musearm
  Forstuvning
  Lændesmerter
  Hovedpine
  Golfalbue
  Ergonomi?
  Skuldersmerter
  Slidgigt
  Migræne
  Leddegigt
 En sundere krop

Testimonials

 

Poul 81 år

Efter en dags havearbejde, hvor jeg havde ligget meget på knæ, fik jeg ondt i det venstre knæ og det blev ustabilt. Hvis jeg bevægede det blot en lille smule sidelæns, så svigtede knæet under mig. Jeg ventede 3-4 uger i håb om, at det ville fortage sig, men der skete ingen forbedring. Jeg var ved at indstille mig på, at jeg skulle have et nyt knæ. Men så opsøgte jeg Charlottenlund Laserterapi. Efter den første behandling var jeg smertefri, da jeg gik derfra, men efter et par timer vendte den tilbage. Det samme skete efter 2. behandling, men efter 3. gang var der en markant lindring i smerterne og ustabiliteten var forsvundet. Efter 4. behandling var jeg smertefri, men jeg fik anbefalet at tage et par behandlinger mere. Hele forløbet var fordelt over 4 uger. En times cykeltur i et rask tempo 4 dage senere viste, at det var på sin plads, for efterfølgende blev mit knæ ømt, men det skal tiden og et par behandlinger til nok få fjernet.

Lone W 53 år

Jeg ønsker at takke dig for din søde, gode og kompetente hjælp i forbindelse med mine muskel og ryg gener.

Jeg fik konstateret en lænde discusprolaps i april 2015, hvor jeg havde store gener fra ischias nerven samt dropfod på mit venstre ben. Jeg havde stor muskel påvirkning i hele mit venstre ben især mit lår.

Jeg gik til fysioterapi og varmtvandsbassin, men dette var ikke nok. En fysioterapeut anbefalede mig at forsøge med laser behandling og jeg fandt frem til dig. 

Du har været en stor hjælp og støtte i de måneder jeg gik til behanding hos dig. Jeg blev set og lyttet til, og som behandlingerne skred frem, kunne jeg klart mærke fremgang i muskelinfiltrationerne i venstre ben. Efter 10 behandlinger var mine natlige smerter stærkt reduceret og i dag fortsætter jeg fysioterapi/ øvelser uden de stærkt generende muskelinfiltrationer i mit venstre ben. Jeg anbefaler dig til alle som har gener fra bevægeapparatet, for jeg er ikke et sekund i tvivl om at laser hjælper. Af hjertet tak for din kompetente behandling og du kan være sikker på, at hvis jeg en anden gang får problemer, så ringer jeg og bestille ny tid til laser.

René 58 år

SMS fra René der fik en knæskade 02.01.2016:

Hej Charlotte. Håber du har haft en god og afslappende weekend. Du skal bare vide, at mit knæ føles helt ok - og tænk, for en uge siden da kunne jeg næsten ikke gå - du er bare helt fantastisk :-) KH René.

Helle 52 år.

Jeg har bækkenløsning. Jeg har levet med den i 20 år og den har hæmmet mit liv i forskellig grad. Smerterne har i perioder været så kraftige, at jeg ikke har kunnet komme igennem dagen/ugen uden smertestillende medicin. Generelt set har mit liv i mange perioder, måtte indrettes efter min bækkenløsning. I dag ser alt anderledes ud. Jeg er mobil og det er mig der bestemmer mine fysiske udfoldelser. Jeg står på ski - næsten - uden smerter og gør ting jeg ikke har gjort i 20 år.

Dette skyldes mit møde med Charlotte og hendes laserterapi. Med hendes engagement og ihærdighed, har hun fundet den behandling der gør, at jeg nu lever et næsten smertefrit liv. Det er intet mindre end et mirakel.

Sven, 54 år

Efter at have knoklet i 8 dage med at hjælpe min bror med at sætte nyt hus i stand med efterfølgende flytning, var mine knæ blevet så overanstrengte, at de var hævet med ca. 50%, var vædskefyldte og gjorde temmelig ondt. Jeg kunne ikke bevæge mig frit, havde besvær med at gå og det var meget svært og pinefuldt at tage strømper på, da jeg ikke kunne bøje mine knæ uden at tvinge mine knæ til det. 

Jeg fik én enkelt behandling hos Charlottenlund Laserterapi, og umiddelbart efter behandlingen havde jeg 100% fri bevægelighed i mit venstre knæ, og det havde hjulpet rigtigt meget på det højre. Det muliggjorde at jeg ikke missede en dejlig dag i København, så tak for det Charlotte :-) Dagen efter var mit højre knæ også næsten normalt igen.

Marianne Elsass, 49 år

Over det seneste år, har jeg i flere omgange haft glæde af at konsultere Charlottenlund Laserklinik.

Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken, som har det nyeste og mest effektive udstyr på markedet, og samtidig er behandlingen professionelt udført, med det naturlige og personlige engagement fra Charlotte.

Behandlingerne har virket i forbindelse med svære spændingssmerter fra en discusprolaps i nakken, og efterfølgende en inflammation i skulderen, som blev behandlet på rekordtid.

Oliver 19 år

Jeg blev kørt ned af en taxa 12 dage før min skiferie. Taxaen kørte hen over mit underben og min hæl. Jeg kunne ikke støtte på foden, og skadestuen sagde, at det var et mirakel at benet ikke var brækket, men kun meget kraftig forslået. Lægen sagde at det var ikke noget der ville blive værre af at stå på ski, men at det ville komme til at gøre ondt. Men fod og underben var meget hævet, og jeg forlod skadestuen på krykker. Jeg fik 7 behandlinger over 10 dage. 

2 dage før skiferien prøvede jeg mine skistøvler – og jeg kunne være i dem – uden smerter. Jeg fik sidste behandling dagen før ferien, og havde en fantastisk ferie. Benet holdt - og jeg kunne stå næsten smertefrit. Det havde jeg godt nok ikke troet, da jeg humpede ud af skadestuen på krykker.

Janne 49 år

Jeg har lidt af atopisk eksem på fødderne i 18 år. Atopisk eksem gør huden på fødderne ekstrem tør og huden revner og klør. Pga de mange huller og revner er der altid lidt infektion, og fødderne er varme og i mit tilfælde helt rødbedefarvede. Eksemen havde spredt sig op på det højre skinneben. Vi gik i gang i oktober med 2 behandlinger om ugen, og allerede efter et par uger, var de bemærkelsesværdigt helet op. Vi fortsatte behandlingen frem til jul, og da mine fødder helet helt op. Smerterne var væk, da jeg ikke længere gik på revner og sår, infektionen var forsvundet - og farven var helt normal. Mit skinneben var også helt normalt.

Da jeg i april skulle have gjort fødderne sandalklar hos min fodterapeut, sagde hun med det samme: ”Hold da op hvor er de blevet flotte. Hvad har du gjort?” Jeg vil fortsætte med en behandling om måneden for at holde eksemen nede.

Tine 58 år

Jeg har haft fornøjelsen af at blive laser-behandlet af Charlotte ved to lejligheder. Første gang, da jeg havde et frygteligt hold i nakken. Jeg fik laserbehandling af to omgange med to dages mellemrum. Det løsnede musklerne så meget, at smerterne forsvandt og jeg igen kunne dreje mit hoved fra side til side.

For nylig har jeg været på vandretur og kom hjem med nogle store og meget smertefulde blodansamlinger på tæerne. Jeg fik laser behandling tre dage i træk, og det hjalp både på hævelsen og  på smerterne. Allerede efter den første behandling var smerten svundet så meget, at jeg endelig kunne falde i søvn uden at tage smertestillende piller.  Og efter de  tre dages behandling kunne jeg gå i almindelige sko igen.

Charlotte er en særdeles  kompetent og professionel behandler, og tro mig, man er  i de bedste hænder. Laserbehandling er godt for mange onder, og Charlottes laserklinik anbefales på det varmeste af en taknemlig patient.

Caroline 17 år

Jeg har haft rigtigt ondt i meget lang tid. Efter første behandling var smerterne lindret, men efter nogle dage kom de igen. Det er først nu efter 3 behandling at jeg har fået det meget bedre, efter lang tid med stress og været ked af det. Nu er det så dejligt og befriende! Jeg kan rette mig op, dreje hovedet i alle retninger uden det gør ondt. Jeg har aldrig haft det bedre i min nakke og mit hoved. Jeg kunne ikke forstå hvordan det skulle virke, men her forleden, efter den sidste behandling, gik jeg glad i seng og vågnede op glad.

Bettina B. 47 år

Efter et fald slog jeg mit hoved og pådrog mig en blødning i hjernen og en kraftig hjernerystelse. Jeg var indlagt i 8 dage og havde voldsomme smerter og kunne ikke tåle morfinpræparater. Jeg havde konstante smerter i nakke og sider. Efter første behandling med laser hos Charlotte, lykkedes det Charlotte at reducere mine smerter væsentligt, og lige efter behandlingen var jeg fuldstændig smertefri. Efter blot 3 behandlinger har jeg ikke mere konstante smerter. I perioden bagefter havde jeg faktisk kun smerter når jeg så for meget på computerskærmene på mit job, men disse smerter er nu også forsvundet.

Kaleb F. 19 år

I started treatment on my eczema early last summer. I have very bad flare ups when I get stressed which causes discomfort and looks terrible, and coming out of exam season, I was in the midst of a bad flare up. I tried the laser therapy sporadically and noticed some improvement in terms of itching and healing time. However my summer schedule was busy and I wasn't able to get regular sessions. I tried again a few weeks ago while visiting Denmark, and the laser had been updated to a much bigger model with more potential. I noticed much more concentrated results. I was only able to be treated twice due to time constraints, however my itching was greatly reduced for many hours after the treatment and it took the severity of the flare ups down. It would be interesting to see what a more long treatment plan would have on my eczema, and hope to achieve this in the future, as the short term results were incredibly encouraging.

A.B - 48 år

Jeg er en kvinde på 48 år, som for ca. 4 år siden kom ud for en faldulykke. Jeg skadede primært skulder, nakke og hoved. Da jeg i efteråret 2013 stadig ikke var kommet mig efter faldet og stadig led af kronisk hovedpine samt svære migræner næsten daglig, forslog min praktiserende læge, at hun selv gav mig en form for afspændende behandling af ryg og nakke. Efter 3 behandlinger kunne jeg stort set ikke dreje hovedet til nogen af siderne og migrænerne tiltog både i antal og styrke. Lægen valgte derfor, at indstille til scanning af nakken og udskrev smertestillende depotmedicin (Contalgin 40-60 mg morgen og aften) samt morfin 10-30 mg efter behov.

En aften talte min mand med en gammel bekendt. Han havde selv problemer med sin ryg og fortalte om noget behandling med laser, som havde hjulpet ham fantastisk.

Vi etablerede øjeblikkelig kontakt til "Charlotte " og begyndte behandling samme aften.

Jeg ankom til behandling med en migræne der var meget tæt på at bryde ud i lys lue og en temmelig både stiv og smertefuld nakke. Jeg blev behandlet med Charlottes laser i nakken. Migrænen blev afværget og jeg kunne umiddelbart efterfølgende bevæge hovedet fra side til side en del mere frit. Følelsen efter behandlingen kan bedst beskrives, som hvis man får smertestillende medicin, der virker, blot uden alle følgerne som kvalme, svimmelhed og massiv træthed. Enhver der har prøvet at tage morfinpræparater i kortere eller længere perioder, vil kunne nikke genkendende til disse følgevirkninger, som i de fleste tilfælde er næsten lige så invaliderende som selve traumet, man nu er i behandling for. Før mine behandlinger hos Charlotte, som jeg selvfølgelig fortsatte med, kunne jeg ikke meget andet end at spise og sove. Efter ganske få behandlinger begyndte jeg lige så stille og roligt, at kunne tage vare på forskellige småting i hverdagen igen, så som at lave et måltid mad eller tømme en opvaskemaskine igen. Det er takket være Charlotte og hendes laser, at jeg igen er en del af min familie og en god vennekreds og ikke kun en sjælden gæst i mit eget hjem ved et måltid andre har tilberedt. Jeg kunne nedsætte medicindoserne drastisk og holde det på et niveau hvor hverdagen for det meste er tålelig. Det viste sig ved skanningen, at der var 3 discus prolapser i nakken. Laserbehandlingerne kan ikke fjerne dem, men de har hjulpet mig igennem en meget svær og smertefuld tid, så jeg ikke har måtte ligge "dopet" helt hen i tåger. Jeg kan kun varmt anbefale laser til smertebehandling og især ved discus prolapser. Jeg vil gerne have lov at være anonym på denne side, men hvis nogen skulle være interesserede i at høre yderligere om mit meget positive forløb hos Charlotte, så er jeg sikker på, at Charlotte kan sætte os i forbindelse med hinanden.

Rikke - 45 år

Charlotte har behandlet mig for mine to tennisalbuer. Jeg havde store smerter i begge albuer. Smerterne forgrenede sig til arme og skuldre. Allerede første gang, Charlotte behandlede mig, følte jeg en betydelig lindring, og jeg er nu næsten smertefri. Det samme gælder for gigten i mine hænder og fødder. Denne har Charlotte også med stor succes behandlet. Jeg føler mig tryg og i sikre hænder hos Charlotte. Hun er faglig dygtig, engageret og empatisk. Desuden har hun det bedste og mest imponerende udstyr inden for laserterapi. Jeg giver Charlottenlund Laserterapi mine uforbeholdne varmeste anbefalinger!

Opdatering: Jeg er blevet behandlet hos Charlotte for mine to tennisalbuer. Jeg havde mange smerter, som strakte sig fra mine skuldre til håndleddene. Jeg er nu fuldstændig smertefri. Og det er jeg meget taknemmelig for! Forleden faldt jeg på min cykel og slog mit knæ. Jeg bor på 4. sal, og det gav selvsagt en del problemer at komme op og ned af trapperne med et dårligt knæ. Desuden løber jeg. Hvilket var fuldstændig udelukket pga smerter. Jeg fik blot én behandling hos Charlotte for mit knæ. Samme aften aftog smerterne, næste morgen følte jeg blot en smule ømhed i knæet. FANTASTISK!!!

Ninna - 78 år

Jeg har siden jeg var 39 år været invalidepensionist på grund af et skred i mine ryghvirvler i forbindelse med mit arbejde som sygehjælper, som efter mange operationer, også med knogleerstatning, med efterfølgende ar dannelse, har sat sig som stærke kroniske invaliderende smerter.

Jeg har derfor de sidste mere end 30 år været på meget stærk smertestillende medicin, en medicinering jeg skal have resten af mit liv. Jeg har i desperation forsøgt mig med mange forskellige behandlingsmetoder, i det håb at finde noget som kunne lindre smerterne og skabe en mere tålelig hverdag, men alt har været forgæves.

Jeg begyndte laserbehandling hos Charlottenlund Laserterapi d. 21. oktober 2014. Efter første behandling var jeg smertefri i 1 ½ time for første gang i mere end 30 år. Jeg fik i starten behandling 3 gange pr. uge, og den smertefri periode steg fra gang til gang, så jeg efter fjerde behandling var oppe på 5 timers smertefri periode. Det betød ikke at jeg kunne undgå den smertestillende medicin, men medicinen fjernede aldrig alle smerter, den dulmede dem kun.

Efter omkring 6 uger blev behandlingerne sat ned til 2 behandlinger om ugen, stadig med omkring 5 timers smertefri periode til følge, men den generelle tilstand mellem behandlingerne blev bedre, da de smerter der altid var til stede var blevet reduceret markant.

Omkring marts måned 2015 blev behandlingerne sat ned til hver 10. dag, stadig med ca. 5 timers smertefri periode umiddelbart efter behandlingen, men samtidigt med reduceret smerte indtil næste behandling.

I maj måned er jeg nede på 2 behandlinger pr. måned, med samme resultat som ovenfor.

Totalt set har behandlingerne givet en reduktion af smerterne i dagligdagen og forøget mit velvære, og jeg glæder mig hver gang jeg skal til behandling.

Jeg slipper aldrig af med mine kroniske smerter, men laserterapien hos Charlottenlund Laserklinik har forbedret min livskvalitet væsentligt.

Ivan M. - 66 år

Jeg er blevet behandlet af Charlotte hos Charlottenlund Laserterapi og har i den forbindelse haft en virkelig god og positiv oplevelse. De stærke smerter, jeg havde i ryggen (jeg er bl.a. blevet opereret for en diskusprolaps), blev hurtigt lindret ved hjælp af laser terapi, ligesom mine natlige kramper i benene (p.g.a. ryggen) er aftaget en hel del. Charlotte og Charlottenlund Laserterapi får mine varmeste anbefalinger på det faglige såvel som det personlige plan!

 

 

 

 


Copyright © 2015. All Rights Reserved.